GRS Ljubljana

Font Size

Cpanel

Zahvala

Zahvala

Zahvala

Zahvala

Zahvala za sodelovanje na vaji

Občina Hrpelje - Kozina je poslala zahvalo za sodelovanje pri vaji zaščite in reševanja "Iskanje pogrešane osebe - Brkini 2016"

Zahvalo si lahko preberete v tem dokumentu: zahvala.pdf

Zahvala iz Pule

Svim učesnicima potrage za šestoricom naših planinara na Snežniku od 27-28.02.2016 godine u ime PD Elektroistra i u svoje osobno ime veliko i iskreno HVALA. Posebno ističem Vašu profesionalnost i organizaciju potrage po jako teškim vremenskim uvjetima, te na kraju sretnom završetku. Posebno hvala i voditelju Vladimiru Deklevi i Egonu.

Planinarski pozdrav,

Dragan Drobnjak

Zahvala iz Trsta

Spoštovani,

nikoli ne bom pozabil in nikoli se ne bom nehal zahvaljevati prav vsem udeleženim, ki ste kakorkoli pripomogli, da se je naš nedeljski izlet v ponedeljek zjutraj, 3.2.2015, srečno končal.
Gorà ne smemo podcenjevati. Žal se tudi to kdaj zgodi, tokrat se je nam.
Na Snežniku sem bil neštetokrat. V različnih letnih časih in v različnih vremenskih razmerah. Nikoli nisem imel nobenih težav. Tokrat pa sem zaradi banalnega zdrsa in slabih vremenskih razmer popolnoma izgubil orientacijo. Kmalu zatem sem se odločil, da pokličem Gorsko reševalno službo, saj nisem hotel še dodatno poslabševati svoje in situacije mojih dveh tovarišev.
Vsi udeleženi v reševalni akciji so bili preprosto rečeno enkratni. Ne poznam vseh njihovih imen; vem pa, da so žrtvovali svoj čas in svojo varnost, da so rešili nas. Mislim, da bi sami, brez pomoči, zdržali morda še kakšne 3-4 ure.
Vsem udeleženim reševalcem in njihovim družinam se iskreno opravičujem za vse povzročene nevšečnosti in probleme.

Še enkrat zahvala od vseh nas treh.

Zahvala

Spoštovani reševalci, ki ste sodelovali pri reševalni akciji ob nesreči našega plezalca Primoža Bratuna. Želim se vam zahvaliti kot predsednik PD Grosuplje v katerem zelo aktivno deluje tudi mladi Primož, ki vsako leto opravi tudi ogromno prostovoljnih ur pri urejanju plezalnih površin in treningih mladih plezalcev.

Tako kot vi je tudi on tisti, ki je vedno pripravljen pomagati. V društvu namreč trenira več kot 150 mladih plezalcev v starosti od 5 do 16 let. Primož je imel res srečo in se dobro počuti tako da bo v petek že pomagal pri začetnem treningu na visoki steni. Njegova izkušnja iz plezališča v Gradiški turi, bo sigurno prispevala, da bodo tudi mladi plezalci našega društva še bolj pozorni na upoštevanje pravil varnega plezanja.

Spoštovani reševalci, iskrena hvala za vaše požrtvovalno delovanje. Želim vam uspešno delo tudi vnaprej, saj nenehno dokazujete kako vas potrebujemo.

Predsednik PD Grosuplje, Franc Štibernik